Kézműves Gönczi palacsinta
PRINTENZIV Kft. Budapest | printenzivkft@freemail.hu | +36-30/9403-702

Bemutatkozás


A Printenziv Kft. 1997-ben alakult kizárólag magyar tulajdonú családi vállalkozás. 2008. januárjában cégünk megvásárolta a GÖNCZI Palacsinta üzemet és ezzel együtt a termékek gyártási technológiáját és forgalmazási jogát.

A GÖNCZI palacsinta 1994. óta van jelen a magyar piacon sós illetve édes ízekben egyaránt. A palacsintatészta hagyományos módon, kézi sütéssel készül „úgy, mint otthon”.

Termékeink -18 C alatti hőmérsékleten a gyártástól számított 1 évig fogyaszthatók. A termékek hosszú szavatossági idejét tartósítószer hozzáadása nélkül érjük el a sokkoló fagyasztási technológia alkalmazásával.

A panír nélküli túrós-mazsolás és a lekváros-barackos palacsintáink kivételével minden palacsinta főzött krémmel töltött. Az országban egyedülállóan közel 20 féle ízben, több mint 40 variációban a hagyományos palacsinták mellett panírozott palacsintákat is gyártunk. Termékeink 6 dkg-os, 10 dkg-os és 12 dkg-os súlyban kaphatóak, mely lehetővé teszi a széles körben való felhasználást: akár gyermekintézmények, ebéd kiszállító cégek, szállodák vagy pizzériák, gyorsbüfék valamint éttermek esetében is.

A panír nélküli palacsinták kisebb mennyiségben mikrozhatók, nagyobb konyhák esetében légkeveréses sütőben célszerű melegíteni. Panírozott palacsintáink olajban sütést igényelnek. A félkész termék a kisütést követően a teljesen friss készétel élvezetét nyújtja. Termékeink előnye, hogy az igényeknek megfelelő mennyiséget bármikor felhasználhatják közvetlenül a fagyasztó hűtőből elővéve, így nincs fölöslegesen elkészített étel, nem kerül kidobásra semmi.

A fagyasztott pirított káposztánk 10 x 2 kg-os kiszerelésben kapható.

A szállítások során szívesen biztosítunk termékmintát a kiválasztott ízekből.

Tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi hajók ellátásában, ugyanis több éve rendszeresen szállítunk az előre egyeztetett kikötések időpontjára dunai hajózásban részt vevő külföldi utasforgalmú hajók magyar menü választékába termékeinkből.

Reméljük termékeink elnyerik az Önök és kedves Vendégeik tetszését, és mielőbb új ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önöket.

Ha bármilyen további kérdése lenne az alábbi elérhetőségeinken szívesen bővebben is tájékoztatjuk.

Köszönettel: Horváth Éva

printenzivkft@freemail.hu

PRINTENZIV Kft.

(Gönczi Palacsinta)

Tel./Fax.: +361/307-3952

Mobil: +36-30/9403-702 (Horváth Éva)

Mobil: +36-30/640-9291 (Kókai Dániel)